• A- A A+

  Convocatòria pública del procés selectiu per una borsa de tècnic/a d'Administració electrònica

  borsa treball imatge

  El Consell Comarcal d'Osona obre una convocatòria pública pel procés selectiu per una borsa de tècnics i tècniques d'Administració electrònica.

  Categoria: Escala d’administració especial– subescala tècnica - subgrup A2.

  Titulació: Diplomatura o grau universitari

  Les bases són a la pàgina web del Consell Comarcal d’Osona (www.ccosona.cat): 

  -Tauler electrònic: 

  https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=8102490004_21081&idens=8102490004

  -Perfil del contractant – oferta laboral pública  

  Enllaç: https://www.ccosona.cat/institucio/oficina-virtual/convocatories-d-oferta-laboral-publica/48-processos-oberts/2521-borsa-de-tecnics-i-tecniques-d-administracio-electronica

  TERMINI DE PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES:  

  Fins el 7 de juny de 2023

  DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR: 

  La sol·licitud genèrica anirà acompanyada de la documentació següent:  

  • Fotocòpia del títol exigit. 
  • Fotocòpia del document d’identitat. 
  • Fotocòpia del permís de conduir classe B. 
  • Fotocòpia de la documentació que acrediti el coneixement del nivell C1 de català.   
  • Currículum vitae. 
  • Resguard de pagament de la taxa per participar en el procés selectiu d’acord amb l’ordenança fiscal vigent.  

  (La documentació requerida ha de ser degudament escanejada evitant fer fotografies.)

  Els/les interessats/interessades han de presentar sol·licitud telemàticament mitjançant l'e-tram (a través de la pàgina web: www.ccosona.cat) o bé presencialment demanant cita prèvia al tel. 93 883 22 12. 

   

  La ubicació dels parcs solars, a debat

  parc solar web

  Fins el dia 4 de juny, la ciutadania pot participar a través d’una consulta pública per opinar sobre els criteris que han de regir la ubicació dels parcs solars a Osona. Durant tot el mes de juny, també poder fer arribar les seves aportacions les administracions, entitats i empreses.

  El Museu del Ter de Manlleu ha acollit aquest mes de maig una sessió de treball sobre el Pla Territorial Sectorial per al Desplegament de les Energies Renovables (PLATER). És l’instrument que està desenvolupant l’Institut Català de l’Energia per definir on s’ubicaran les instal·lacions d’energia renovable el 2050, l’any objectiu per assolir la neutralitat climàtica.

  En la sessió, organitzada per l’Agència Local de l’Energia d’Osona i l’Oficina de Transició Energètica Comarcal es va presentar el marc genèric del model energètic actual i la necessitat de democratitzar-lo; la Prospectiva Energètica de Catalunya 2050, que marca el full de ruta per assolir la Transició Energètica; i els treballs iniciats en el marc del PLATER.

  A partir d’una Avaluació Ambiental Estratègica, el PLATER zonificarà el territori català en funció de l’impacte que tindria la instal·lació d’energies renovables. Els projectes que s’ubiquin en zones on l’impacte sigui negligible gaudiran d’exempció d’avaluació ambiental i tràmits administratius simplificats. Així mateix s’establiran quotes comarcals d’implantació d’energies renovables i mecanismes de compensació entre aquells territoris amb més capacitat de producció d’energia (en general zones rurals) i aquells amb menys terrenys disponibles i consums més elevats (zones urbanes).

  Actualment, hi ha obert un procés participatiu per definir quins criteris han de regir l’Avaluació Ambiental Estratègica. La ciutadania està cridada a participar-hi fins al 4 de juny a través d’una Consulta pública prèvia, mentre que administracions, entitats i empreses poden fer arribar les seves aportacions fins al 30 de juny al Portal de participació en l’avaluació ambiental de plans i programes.

  Veus femenines al Festival d'Estiu de Sant Pere de Casserres

  foto sala plens

  Un any més, el Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres proposa un cartell amb veus femenines de renom com el d’Elena Gadel.

  Les actuacions tindran lloc tots els dissabtes de juliol a les 19.30 h.

  La música amenitza l’estiu a Osona amb el Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres, a les Masies de Roda.  La música i el romànic representen la comarca i formen un “tàndem” excel·lent.

  La presentació del Festival es va fer el dimarts, 30 de maig, a l’espai de la Feixa de les Masies de Roda, espai escollit aquest any per fer-hi la presentació. Jordi Vistós, alcalde del municipi, va reiterar la voluntat de col·laboració de l’ajuntament amb el monestir a més de posar en valor aquest espai com a referent de l’oci cultural els vespres d’estiu. “Una oferta cultural de qualitat de la mà del Consell Comarcal d’Osona en iniciatives com aquesta, així com la sort del municipi de disposar d’un bé d’interès nacional”.

  Núria Arau, consellera delegada de Cultura i Arxiu, va posar èmfasi en “l’orgull de presentar, un any més, aquest festival que des de ja fa quatre anys programa exclusivament veus femenines, per donar-los el protagonisme que pertoca”.

  Arau va presentar el cartell d’enguany explicant les diferents actuacions.

  Començarem l’1 de juliol amb Mar Pujol, cantautora del Lluçanès que presenta el seu primer EP Trepa. Continuarem el 8 de juliol, amb Al·lèrgiques al Pol·len que presenten “Cants, crits i baralles”. Segurament l’artista més coneguda que actuarà al festival serà Elena Gadel, el 15 de juliol, que presentarà “La dona que em vesteix”. El penúltim dissabte, 22 de juliol, trepitjarà el monestir la jove cantautora Carla Collado. I, finalment, la darrera actuació però no menys important, serà la de The Feliuettes amb “Ja us he reconegut”, un tribut i homenatge a la gran Núria Feliu.

  Miquel Torrents, president de la Fundació Antiga Caixa Manlleu va voler recordar “la voluntat ferma de la Fundació per continuar col·laborant amb el Monestir de Sant Pere de Casserres, una aposta musical en un indret immillorable” i també va fer referència a “la màgia del monestir”.

  Joan Carles Rodríguez, president del Consell Comarcal d’Osona, en la seva intervenció per tancar l’acte de presentació va mostrar “l’agraïment del Consell Comarcal a les institucions que fan possible el Festival d’Estiu, l’Ajuntament de les Masies de Roda i la Fundació Antiga Caixa Manlleu, animant a tothom a comprar entrades pel Festival i a gaudir de les actuacions d’aquest any”. 

  Cartell del festival

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat