• A- A A+

  Missatge de benvinguda del president

  Foto JCR webBenvolguts i benvolgudes, 
  Mitjançant aquestes línies em plau donar-vos la benvinguda al web del Consell Comarcal d’Osona
  En primer lloc us vull agrair l’interès per la institució que tinc l’honor de presidir i representar.
  La nostra voluntat és que aquesta finestra digital ens permeti donar a conèixer les moltes tasques que du a terme el Consell Comarcal, acostant així aquesta administració a la ciutadania. Tasques en l’àmbit dels serveis socials, de l’habitatge, del transport o els menjadors escolars, en la recollida i tractament de residus, en el servei d’aigua en alta o en el control de les depuradores, els serveis en Joventut, Cultura, Consum, la integració de persones nouvingudes, el Pla de purins, el Pla de camins o el turisme, per citar-ne alguns exemples. 
  Pretenem, també, que aquesta sigui una font per conèixer millor la comarca, els 50 municipis i la tasca que, sovint des de l’ombra, desenvolupa el Consell en la prestació directa de serveis a les persones i en l’assistència als ajuntaments.  
  Tots els consellers i conselleres comarcals som regidors i regidores de diferents municipis de la comarca cosa que il·lustra molt bé el paper d’un ens local supramunicipal com el Consell Comarcal. Un paper basat en donar suport als municipis, sumar esforços i coordinar projectes mancomunats per poder oferir el màxim nombre de serveis amb la màxima qualitat i eficiència, garantint així una bona qualitat de vida a totes les persones que viuen a la comarca. 
  Així, doncs, amb la finalitat principal de millorar la vida dels més de 150.000 osonencs i osonenques treballarem amb visió estratègica del territori, defensant sempre els interessos de la comarca i de tots i cada un dels municipis. 
  Esperem que aquest web us permeti trobar la informació que preciseu i, en tot cas, restem sempre a la vostra disposició per tot allò que us pugui convenir.

   

  President del Consell Comarcal d’Osona

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat