• A- A A+

  Esport

  El Servei d’Esports del Consell Comarcal té l’objectiu de donar suport a les polítiques esportives dels ajuntaments i les entitats esportives d’Osona, així com fomentar i promoure l’activitat esportiva a la comarca.

  Àmbits d'actuació i serveis

   Subvencions a projectes esportius de caràcter supramunicipal

  Que organitzen ajuntaments de la comarca o entitats esportives sense ànim de lucre amb seu social a Osona. El Servei obre anualment una línia d’ajuts per contribuir al finançament d’aquest tipus d’esdeveniments esportius.

   Consell Esportiu d’Osona (CE).

  Suport econòmic i representació del Consell Comarcal en els òrgans de govern del Consell Esportiu d’Osona, entitat privada d’interès públic i social creada segons els criteris d’organització territorial de Catalunya i en funció de les característiques demogràfiques, esportives i geogràfiques del territori. El principal objectiu del CE és el foment, l’organització i la promoció a la comarca de l’activitat esportiva en edat escolar.

  Programes

   Esport i feina

  Aquest programa de la Diputació de Barcelona, que actualment encara es troba en fase de projecte pilot, té com a objectiu desenvolupar en el territori estratègies per a la generació d’activitat econòmica i ocupació a partir de l’activitat física i l’esport. El programa es treballa conjuntament amb l’Oficina de Promoció Econòmica de Manlleu, el Servei de Turisme del Consell Comarcal i la Universitat de Vic.

  El projecte Esport i Feina segueix les línies estratègiques de promoció, ocupació i sobretot de suport al desenvolupament d’esdeveniments esportius al medi natural, vinculant aquests amb tots els agents del territori, tant privats com públics.

  Per tal d’implicar els diferents agents i crear unes directrius que puguin garantir la continuïtat del projecte en accions futures, s’ha desenvolupat una metodologia que es basa en el treball en cercles de participació. L’objectiu principal és generar més activitat econòmica i més concretament es pretén augmentar la durada de les estades al territori d’esportistes i acompanyants, incrementant les pernoctacions i la despesa turística.

  La prova pilot ha consistit en seleccionar 7 esdeveniments del territori per fer un treball conjunt de dinamització complementària a l’activitat principal i generar una nova oferta d’activitats.

   Resultats de la prova pilot

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat