• A- A A+

  Arxiu Comarcal d’Osona

  L’Arxiu Comarcal d'Osona (ACOS) es va posar en marxa l’1 d’abril de 1995, en virtut d’un conveni subscrit pel Departament de Cultura, el Consell Comarcal d’Osona i l’Ajuntament de Vic i signat el 6 de març de 1990. Gestionat pel Consell Comarcal d’Osona, forma part de la Xarxa d’Arxius Comarcals de la Generalitat de Catalunya i es troba ubicat a la zona del Sot dels Pradals de Vic. L'immoble és propietat de l'Ajuntament de Vic.

  L’ACOS conté tota la documentació arxivística del Consell Comarcal d'Osona i dóna suport als arxius de les administracions públiques amb representació a Osona i a d’altres de privats de la comarca, amb l’objectiu de protegir el patrimoni documental osonenc i fomentar-ne la difusió.

  Àmbits d'actuació i serveis

  •  Servei de consulta i préstec a l’administració titular de fons i servei d’assessorament a totes les administracions en la gestió dels seus arxius.
  •  Servei d’assessorament en la investigació i la consulta dels fons documentals, fotogràfics i bibliogràfics que l’Arxiu custodia.
  •  Reprografia: fotocòpies restringides segons l’estat de conservació del document, digitalització de documents i còpies en suport digital.
  •  Vistes comentades per a totes les edats i servei didàctic per a escolars. Per participar en aquest tipus d’activitats cal concertat una visita prèvia
  •  Activitats de difusió del fons: cursets, conferències, publicacions i exposicions.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat