• A- A A+

    Disponible el Programa d’Actuació Comarcal 2015-2019 del Consell Comarcal d’Osona

    PAC

    El Programa d’Actuació Comarcal (PAC) és un document que serveix de full de ruta de les principals actuacions i serveis que es desenvolupen en el Consell i els objectius que s’ha marcat l’equip de govern per als propers anys.

    Per aprovar aquest document, la llei estableix l’obligació d’aprovar-lo en el Ple de la institució, prèvia informació al Consell d’Alcaldes i Alcaldesses. El PAC estableix els serveis, les activitats i les obres que s’han de dur a terme en el transcurs de la legislatura. Va ser aprovat definitivament el 29 de juny del 2016 en el Ple del Consell Comarcal d’Osona.

    Dins del PAC, que té una vigència de 4 anys, hi podem trobar informació sobre com està organitzat el Consell, un directori del personal tècnic que integra cada un dels serveis que ofereix i informació de les empreses en què hi té participació.

    Aquesta edició del PAC només s'ha fet en format digital. Per accedir-hi, es pot fer a través del Portal de Transparència del web de l'entitat o a través d’aquest enllaç:

    https://ccosona.cat/images/PAC16_20_OK.pdf

     

     

     

     

     

     

     

    Cookies

    On som

    Masoko

    Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

    Edifici el Sucre 08500 Vic

     938 832 212

     938 895 632

    informa@ccosona.cat