• A- A A+

    El Consell Comarcal d'Osona i diversos ajuntaments osonencs, reconeguts en Administració Oberta per l'AOC

    logo SPlens votant 1 

    El Consell Comarcal d’Osona ha estat reconegut per l’AOC amb el 2n premi de la seva categoria en la VI edició dels Reconeixements Administració Oberta a les administracions capdavanteres en la transformació digital.

    El passat dimecres, dia 5 de maig, es va celebrar la VI edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment l’AOC; aquest any  en format híbrid, presencial i telemàtic. Cal destacar que aquests reconeixements es basen en l’Índex de Maduresa Digital (IMD) que elabora la mateixa AOC a partir de l’anàlisi d’indicadors objectius, dades d’ús dels serveis i anàlisi de pàgines web.

    Osona va tenir un paper important en els reconeixements, ja que fins a set municipis osonencs estaven nominats a alguna de les categories, a més de la nominació del propi Consell Comarcal d’Osona.

    En la categoria d'1 a 500 habitants, dos ajuntaments de la comarca van entrar al top 10,  Sant Martí d'Albars, en quarta posició, i Tavèrnoles, en sisena posició.

    En la categoria de 501 a 1.000 habitants, l'Ajuntament de Sant Boi de Lluçanès va ser guardonat amb el 3r premi.

    En la categoria de 1.001 a 5.000 habitants, l’Ajuntament de Prats de Lluçanès va ser guardonat amb el 2n premi i l’Ajuntament de Gurb va quedar en quarta posició.

    En la categoria de 20.001 a 50.000 habitants, l’Ajuntament de Manlleu va ser guardonat amb el 1r premi i l’Ajuntament de Vic va quedar en novena posició.

    El Consell Comarcal d'Osona va quedar en segona posició en la categoria de consells comarcals de més de 50.000 habitants, rebent el guardó corresponent.

    Cookies

    On som

    Masoko

    Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

    Edifici el Sucre 08500 Vic

     938 832 212

     938 895 632

    informa@ccosona.cat