• A- A A+

    Sessió pràctica del curs per acompanyants de transport escolar i de menors organitzat pel Consell Comarcal

    IMG-20170221-WA0003 b

    El Consell Comarcal d’Osona organitza, els dies 21 i 22 de febrer, un curs de formació adreçat a acompanyants de transport escolar i de menors de totes les rutes que gestiona el Consell.

    El curs està dividit en dos blocs: una part teòrica en la sessió de dimarts i una part pràctica, el dimecres. En la sessió del dimecres, amb l’objectiu de posar en pràctica els coneixements adquirits, un autocar de transport escolar se situarà davant de l’edifici del Sucre per visualitzar i posar en pràctica la formació proporcionada en la sessió teòrica.

    Les sessions van a càrrec de Xavier Àlvarez, caporal dels Mossos d’Esquadra. L’objectiu d’aquesta formació és transmetre coneixements relacionats amb la prevenció d’accidents, factors de risc i mesures preventives; treballar l’adquisició de destreses, saber fer allò que s’ha de fer i en tot cas, el que no s’ha de fer; i ensenyar a adquirir els hàbits, les actituds i els valors relacionats amb la prevenció d’accidents.

    La formació d’acompanyants és bàsica pel bon funcionament del transport escolar i és una condició indispensable segons el contracte signat amb els transportistes.

     

     

     

     

     

    Cookies

    On som

    Masoko

    Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

    Edifici el Sucre 08500 Vic

     938 832 212

     938 895 632

    informa@ccosona.cat

    Actualitat