• A- A A+

  El Consell Comarcal d'Osona contracta 11 persones a través del programa Treball i Formació MG45-DONA

   soc

  El Consell Comarcal d’Osona ha contractat 11 persones en el marc del Programa Treball i Formació MG45-DONA. Aquest programa vol fomentar l'ocupabilitat de les persones majors de 45 anys en situació d'atur (línia MG45) i de dones amb risc de caure en situació d’atur de llarga durada o víctimes de violència de gènere (línia DONA). L’execució d’aquest programa s’allargarà durant tot l’any 2022. 

  Amb aquesta iniciativa, el Consell Comarcal d’Osona aposta de manera ferma per la inserció laboral com a eina bàsica per a la integració social de persones que pertanyen a col·lectius amb especial vulnerabilitat, ja que l'exclusió social comporta conseqüències molt negatives per a desenvolupar-se i viure en entorns normalitzats.

  D'altra banda, les persones participants realitzaran 60 hores d’accions formatives transversals durant el contracte de treball i dins la jornada laboral a l’aula de formació del Consell Comarcal. 

  Les accions formatives tenen el propòsit de fomentar la formació permanent al llarg de la vida com a mitjà per millorar coneixements, competències i aptituds amb una perspectiva personal, cívica, social o relacionada amb l'ocupació garantint, al mateix temps, el dret a la formació. 
   
  Per tal d'executar els projectes de plans d'ocupació s'han formalitzat 11 contractes d'obra i servei d'una durada de 12 mesos tots ells a jornada completa. Durant aquest període, es duran a terme projectes  comarcals relacionats amb manteniment de camins i zones verdes, neteja i desinfecció viària i d’espais públics i serveis a escoles i menjadors escolars. 

  El Programa Treball i Formació MG45-DONA està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social que es fan càrrec dels costos salarials i de formació dels participants.

   SOC GENEministerio

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat