• A- A A+

  Guia de museus i col·leccions d'Osona

  Osona és una comarca rica en patrimoni cultural. Aquesta afirmació tan categòrica i contundent, evidentment ha d’estar degudament avalada, i una de les mostres més significatives d’aquest aval són els museus i col·leccions que es troben en el nostre territori. Coneixedors d’aquesta riquesa i vàlua, el Consell Comarcal d’Osona va impulsar l’any 2005 la creació d’un Consell Assessor de Museus que pretén ser un aixopluc i un lloc de trobada per als museus d’Osona.

  Guia de museus i col·leccions d'OsonaFruit de nombroses trobades i llargs moments de discussió, un dels projectes que en tot moment ha estat present com a objectiu d’aquest Consell Assessor ha estat la creació d’una guia de museus i col·leccions de la nostra comarca. Per tot això, els integrants d’aquest Consell Assessor han propiciat i impulsat aquest treball en coordinació amb el Consell Comarcal, de tal manera que entre tots han estat capaços de donar valor i crear l’eix vertebrador d’aquesta guia.

  Cal destacar també que l’objectiu més important d’aquest projecte és donar a conèixer el territori a través de la història, l’art, el pensament i la cultura, adreçant-ho al públic en general de forma desglossada, amb informació i imatges dels diferents museus i col·leccions que hi ha a la comarca.

  Cookies

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat