• A- A A+

  El Consell Comarcal d'Osona inicia el programa Pedala

  Pedala

  L’objectiu del programa és la creació d’un model d’intervenció integral per a persones en risc d’exclusió social i en atur de llarga durada: acompanyament psicosocial, pràctiques no laborals en empreses del tercer sector i inserció laboral.

  Pedala és un projecte del Consell Comarcal d’Osona adreçat a persones amb dificultats d’accés al mercat laboral que té per objectiu millorar la qualitat de vida i garantir la inclusió social de qui hi participi.

  Es tracta d’un programa liderat per l’Àrea de Benestar Social amb la col·laboració de les entitats socials i empreses de la comarca.

  El Programa Pedala vincula l’empresa en un projecte de responsabilitat social i, alhora, crea una xarxa de cooperació entre l’Administració, les entitats del tercer sector i el teixit empresarial.

  El programa es va iniciar el passat mes de gener i té una durada d’un any. En aquesta edició es treballarà amb un total de 20 persones seleccionades d’entre 98 candidats de tota la comarca d’Osona.

  Enguany, els participants estan realitzant pràctiques no laborals en diverses empreses de la comarca amb les quals s’ha signat un conveni de col·laboració, d’entre les quals podem destacar Tac Osona, La Calandra, 7 i Tria, Adfo, etc. Així mateix, es realitzen itineraris individualitzats entre els participants i un acompanyament amb alt nivell d’intensitat a la inserció.

  Els participants reben una beca per participar en les pràctiques no laborals.

  El Programa Pedala és un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de projectes innovadors i experimentals. 

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat