A- A A+
 • Taller de Turisme “Programa excel·lència en la gestió de les relacions i el contacte amb les persones”

  noticia-ccosona-paisatge

  El proper dimecres, dia 24 d’octubre, es portarà a terme el taller de turisme “Programa excel·lència en la gestió de les relacions i el contacte amb les persones” impartit per Xavier Borràs de l’empresa Alta Visibilitat. Es realitzarà a la Sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona de les 9.30h a les 13.30h.

  Osona Turisme col·labora amb la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona des del Servei de Turisme i la Diputació de Barcelona des de la Gerència de Serveis de Turisme, que són els impulsors d’aquests cursos. Durant l’any s’han impartit diferents tallers que tenen com a objectiu  facilitar a les empreses i a les entitats gestores del territori les tècniques i eines d’optimització, i contribuir així, a millorar el posicionament de les empreses i destinacions.

  El taller del proper dimecres “Programa excel·lència en la gestió de les relacions i el contacte amb les persones” pretén ser un entrenament emocional pràctic d’habilitats humanes i comercials per a la direcció d’equips o la pràctica individual a través de la comunicació efectiva i de l’elaboració del manual per assolir un clima de calidesa i qualitat davant el client

  La inscripció al taller de turisme és gratuïta trucant al 902 448 448.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat