A- A A+
 • El Consell Comarcal present al lliurament del premi Cum Laude de Gastronomia

  noticia-ccosona-01

  La consellera de Promoció econòmica, Milagros Martínez, juntament amb Anna Erra, 1a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vic i Núria Vilacís, gerent de l’empresa Erre de Vic, van presidir l’acte de lliurament del III Premi Cum Laude de Gastronomia que atorga l’empresa vigatana.

  Erre de Vic és una empresa amb 60 anys d’antiguitat especialitzada en l’elaboració de pernil cuit. Tots els seus productes són fets a base de combinar un procés artesanal i tradicional i R+D+I. La seva filosofia és promoure l’alta gastronomia i, al mateix temps, vetllar per la salut de les persones. Segons va explicar la gerent de l’empresa durant l’acte que es va fer el passat dijous a l’edifici del Sucre, els nous projectes empresarials de la firma passen per l’ampliació de la gamma de productes a base de farines sense gluten.

  Enguany han celebrat la 3a edició del Premi Cum Laude de Gastronomia que ha estat atorgat a l’alumne de l’Escola Joviat de Manresa, Marc Dinarès, amb la recepta “Fals tàrtar de pernil cuit curat Erre de Vic”.

  En la presentació de l’acte, Milagros Martínez va destacar el caràcter innovador i emprenedor d’Erre de Vic dins la tradició de les empreses osonenques. En el mateix sentit es va pronunciar Anna Erra que va dir que aquesta empresa es caracteritza pels seus valors i per adaptar-se als nous temps.

  El jurat estava format per Pilar Cervera, presidenta de la AEDN (Asociación Española de Dietistas-Nutricionistas) i el xef Nandu Jubany.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat