A- A A+
 • Lliurament de premis Raid dels Ausetans 2012

  noticia-ccosona-01

  El passat cap de setmana, 2 i 3 de juny, s’ha realitzat  la gran final comarcal del Raid dels Ausetans al Centre d’oci i aventura d’Anigami de Les Comes, a l’Esquirol-Santa Maria de Corcó. La final s’ha fet en el marc d’una acampada juvenil amb multitud de proves a realitzar: orientació, tir amb arc, primers auxilis, guerra de pintura, ponts, camp base, escalada, jocs de cucanya...

  A la final comarcal hi han participat els equips guanyadors, una vuitantena de joves procedents dels diversos municipis i ens municipals d’Osona: Balenyà, Centelles, Taradell, Orís i Bisaura, Manlleu, Roda de Ter, Torelló, Sant Bartomeu del Grau i El Lluçanès, Sant Julià de Vilatorta, Mancomunitat La Plana i Taradell.

  El Raid dels Ausetans, que ha arribat a la 6a edició, ha estat una iniciativa pionera a Catalunya i a l’estat espanyol i consolidada a la nostra comarca amb la col·laboració del Consell, dels ajuntaments i dels punts joves. És un programa mancomunat amb els ajuntaments d’Osona que vol promoure i impulsar entre el jovent la participació, la responsabilitat, el respecte al medi i l’entorn, la convivència, la cohesió i la integració en el lleure.

  Demà, dijous dia 7 de juny, a les 19 h, hi haurà a l’edifici del Sucre, a la sala Coll  Bardolet, l’acte de lliurament de premis en el qual comptarem amb l’assistència de tots els participants finalistes i càrrecs electes dels municipis i ens que hi han participat, familiars ...

  Els equips guanyadors de la categoria de majors d’edat rebran de premi un cap de setmana a una ciutat europea i els de la categoria menors d’edat l’estada d’un dia a Port d’Aventura.

  També s’atorgaran diplomes:

  • Al poble més solidari
  • Al  poble més participatiu
  • Al poble més creatiu de mobilització espontània (flash mob)

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat