• A- A A+

  El programa Quedem? d’Òmnium Cultural i el Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal d’Osona sumen esforços per promoure el Coneixement de l’entorn a Osona

  noticia-ccosona-01

  El programa Quedem? d'Òmnium Cultural, programa que treballa per fomentar la cohesió social a la comarca d'Osona i el Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal d'Osona, han decidit sumar esforços i treballar conjuntament per tal de promoure activitats de descoberta del propi municipi als pobles on el Consell realitza Cursos de coneixement de l’entorn, destinades tant als alumnes dels cursos com a la població del municipi en general.

  D’aquesta manera es sumen les sinèrgies de les dues entitats i es promou que els ciutadans del municipi descobreixin o redescobreixin el lloc on viuen i alhora sigui  un punt de trobada entre persones nascudes i no nascudes a Catalunya.

  De moment, s’ha volgut provar l’experiència a tres dels municipis on el Consell fa els  Cursos de coneixement de l’entorn: Sant Julià de Vilatorta, Manlleu i Santa Eulàlia de Riuprimer. El passat dissabte 28 d’abril ja es va fer la primera activitat a Sant Julià de Vilatorta i va tenir molt bona acollida, el dia 19 de maig es farà a Manlleu i el dia 2 de juny a Santa Eulàlia de Riuprimer. L’horari encara s’ha d’acabar de concretar.

  Posteriorment, les dues entitats faran l’avaluació de l’activitat i decidiran si inclouen definitivament l’activitat a tots els Cursos de coneixement de l’entorn que promogui el Consell d’Osona.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat