• A- A A+

  El Consell Comarcal d’Osona acull la presentació de les lleis Òmnibus

  noticia-ccosona-01

  En un acte organitzat per la delegació del Govern a la Catalunya Central s’han presentat a Osona les lleis Òmnibus. L’acte, presentat per Joan Roca, president del Consell Comarcal d’Osona ha tingut lloc a l’edifici del Sucre el dimarts 8 de maig.

  Jordi Moltó, delegat del Govern, ha explicat que l’acte a Osona forma part d’una campanya informativa que s’està duent a terme a tot Catalunya i, des de la delegació del Govern s’ha fet a les cinc comarques que formen la Catalunya Central. En aquesta sessió informativa s’han abordat les lleis en un conjunt tot i que no es descarta fer sessions més específiques.

  El delegat del govern ha destacat que les lleis òmnibus han de ser un impuls per a emprenedors i per a tothom qui tingui una iniciativa per emprendre una activitat. Aquest conjunt de 5 lleis aprovades pel Parlament de Catalunya incideixen en la promoció de l’activitat econòmica, en la simplificació normativa i en l’agilitació administrativa així com en la modificació de la legislació en matèria d’audiovisual i d’urbanisme.

  Després de la presentació de l’acte s’ha projectat un vídeo que recull el testimoni de diferents representants de les cambres de comerç i del món empresarial del territori. Tot seguit, la directora general de Serveis Consultius i Coordinació Jurídica del Gabinet Jurídic de la Generalitat, Dolors Feliu, ha fet l’explicació tècnica del que són i representen aquestes lleis, des dels reptes que es van plantejar en el moment de la seva elaboració fins arribar a la seva aprovació, tenint en compte que, segons paraules textuals, no són unes lleis aïllades sinó que formen part d’un projecte global.

  Segons Feliu, els conceptes de racionalització, simplificació i agilitació són conceptes claus a l’hora d’optimitzar recursos.

  La reunió ha estat seguida amb gran interès pel públic assistent, compost per alcaldes, regidors i representants del teixit empresarial de la comarca.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat