• A- A A+

  Exposició Dones Grans, Grans Dones, a la planta baixa de l’Edifici del Sucre

  noticia-ccosona-01

  Des del 10 fins al 31 de maig podeu visitar l'exposició cedida per l'Institut Català de les Dones, “Dones grans, grans dones” una exposició inspirada en el llibre Demà més. Dones, vides i temps d’Anna Freixas.

  “Ser dona i fer-se gran de manera autònoma, sana i equilibrada és una tasca complexa.

  Les imatges de les dones grans d’altres temps queden lluny de la diversitat de models de dones grans d’avui en dia, de la varietat de projectes personals i col·lectius que protagonitzen.

  Mai com ara hi ha hagut tantes dones grans tan preparades, amb tanta energía, amb un bagatge tan gran i amb tants anys per endavant…”. Són frases extretes del llibre d’Anna Freixas.

  Els plafons mostren imatges sobre la diversitat de models de grans dones de l’actualitat de ben segur diferent al de les nostres àvies. Ser dona i fer-se gran de manera autònoma, sana i equilibrada és una tasca complexa. Cal desmuntar els tòpics associats a la vellesa com a punt i final, a la desaparició de la sensualitat i de la sexualitat, a la passivitat i a la solitud obligada...

  L'exposició s'inclou en el marc de les activitats que a finals de maig es faran pel Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones (28 de maig) i coincidint aquest 2012 amb l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu creiem que mostra uns continguts adequats i interessants.

  Dates: del 10 de maig al 31 de maig a la planta baixa de l'Edifici del Sucre.

  Horari:  de dilluns a divendres de les 9.00 a les 20.30 hores.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat