• A- A A+

  Dia Internacional dels museus

  noticia-ccosona-01

  Representants de tots els museus de la comarca expliquen les activitats que realitzaran per a commemorar aquest dia.

  Dimarts 15 de maig, amb motiu del Dia Internacional de Museus, es varen presentar, al Museu Jacint Verdaguer de Folgueroles, les diferents activitats que realitzen els Museus d’Osona de manera conjunta, amb el suport del Consell Comarcal d’Osona. Les activitats del Dia Internacional dels Museus comencen a partir d’aquest proper cap de setmana i estan obertes a tothom: jornades de portes obertes, visites, concerts, tallers, exposicions, la nit dels Museus i com cada any destaquem una “joia del museu”.

  La presentació va anar a càrrec de Joan López, president del Consell Assessor de Museus del Consell Comarcal d’Osona, i va fer referència a l’esforç i la trajectòria dels museus que hi ha a la comarca. Tot seguit, cada un dels representants dels museus va fer una breu explicació de les activitats que es duran a terme al llarg del cap de setmana del 18 al 20 de maig, principalment, i també quina és la joia que cadascun d’ells ha escollit per enguany.

  En aquesta commemoració del Dia Internacional dels Museus de l’any 2012, hi participen els museus següents: Museu Episcopal de Vic, Museu Industrial del Ter, Museu universitari virtual de pedagogia, Museu Arqueològic de l’Esquerda de Roda, Casa Museu Verdaguer, Centre d’Interpretació Arqueològica del Camp de les Lloses, Museu de la Torneria, el Museu del Coure, Ecomuseu del Blat i Sant Pere de Casserres. Així mateix, l’Associació Amics dels Museus escull la seva joia per així propagar el coneixement del ric patrimoni cultural, etnològic, literari, arqueològic, entre d’altres, que tenim a la comarca d’Osona.

  Podeu trobar la llista de totes les activitats clicant el link que trobareu a sota d’aquest text.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat