• A- A A+

  Oberta la convocatòria d’ajuts a projectes de cooperació del Consell Comarcal per aquest 2012

  noticia-ccosona-01

  El passat 25 de maig va sortir publicat al DOGC l’anunci del Consell Comarcal d’Osona sobre la convocatòria de subvencions per a projectes de cooperació al desenvolupament i solidaritat d’aquest 2012, que restarà oberta fins el proper 26 de juny.

  De fet, el 9 de maig de 2012 el servei de Cooperació del Consell Comarcal va convocar una reunió informativa amb les entitats per donar a conèixer laconvocatòria de subvencions de solidaritat i cooperació per aquest any.  

  A la reunió, la consellera de cooperació, Milagros Martinez, va explicar que el pressupost de la convocatòria d’aquest any és de 9.000 € i el nombre màxim d’entitats beneficiàries és de 3, i que com a criteris comarcals es prioritza el codesenvolupament, el cofinançament, la participació de les entitats en activitats de solidaritat i sensibilització i la promoció de les entitats amb seu a Osona. Els criteris més tècnics del projecte els va explicar la responsable tècnica de l’Àrea, Mireia Rosés, que va esmentar que aquest any també es compta amb el suport del Fons Català deCooperació per avaluar i fer el seguiment dels projectes.  

  Tota la informació sobre aquesta convocatòria es pot trobar al web del Consell Comarcal d’Osona (Ajuts i Subvencions). Les sol·licituds s’hauran de presentar al registre general del Consell Comarcal com a màxim fins el dia 26 de juny de 2012.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat