• A- A A+

  La directora general de Turisme visita el Consell Comarcal d’Osona

  noticia-ccosona-01

  El dimecres dia 25 d’abril la directora general de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Marian Muro, va visitar el Consell Comarcal d’Osona per conèixer la situació actual de la gestió turística de la comarca, explicar els objectius de la Direcció General i reunir-se amb el sector turístic privat.

  La jornada es va iniciar amb la signatura de la directora general al Llibre d’Honor del Consell Comarcal d’Osona. Marian Muro anava acompanyada de Carme Rubiò subdirectora general de Programació, Bàrbara Minoves directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a la Catalunya Central i Jordi Moltó delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central.

  A continuació hi va haver una reunió amb el president del Consell Comarcal, Joan Roca; el president d’Osona Turisme Sergi Vilamala; la consellera delegada de Promoció econòmica, Milagros Martínez, i la gerent, Anna Seijas. Per part del Consell Comarcal es va explicar el procés de reformulació que està plantejant Osona Turisme degut a la situació de la gestió turística actual de la comarca i des de la Direcció General van explicar les línies de treball que han definit pels propers anys.

  Tot seguit hi va haver una trobada amb els representants del sector turístic privat de la comarca: l’Associació d’Agroturisme d’Osona, l’Associació de Càmpings d’Osona, el Gremi d’Hostaleria d’Osona, Osona Cuina, l’Associació Professional d’Aerostació de Catalunya (APAC), l’Associació d’Agroturisme del Lluçanès, l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAV) i Cambra de Comerç.

  Després d’explicar les línies d’actuació de la Direcció General i d’escoltar propostes del sector privat,  Marian Muro va remarcar la necessitat que tenen les comarques d’interior de crear producte i per tant de treballar conjuntament sector públic i privat per oferir paquets turístics d’interès amb la combinació d’activitat i serveis.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat