• A- A A+

  Jornada de les associacions de voluntariat de Protecció civil

  20120427 protecciocivil

  Dimarts 24 d’abril, a la Sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona, es va fer una jornada sobre les associacions de voluntariat de Protecció civil. 

  Per part del Consell Comarcal hi va assistir Manel Romans Sánchez, vicepresident primer, que va donar la benvinguda a la jornada i la presentació va anar a càrrec de Lourdes Rota, inspectora de la Guàrdia Urbana, cap del Departament de Mobilitat, Seguretat i Emergències de l’Ajuntament de Vic.

  La primera part de la jornada va estar orientada a la normativa, les funcions i el registre del voluntariat de protecció civil, que va presentar Olga Alcaide, tècnica del Servei d’implantació de la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. La segona part, encaminada a una visió més pràctica, va anar a càrrec d’Antonio Royo, tècnic de l’Ajuntament de Sant Cugat; Miquel López, responsable de la Unitat territorial de la Regió d’Emergències Centre dels Bombers de la Generalitat; Elisabeth Graells, sotscap de l’Àrea bàsica dels Mossos d’Esquadra de Vic i Anna Fontquerni, cap del Servei d’Emergències Mèdiques de la Catalunya Central.

  A la jornada hi van assistir una trentena de persones, la majoria voluntàries de Protecció Civil de les comarques d’Osona, del Bages, del Berguedà, de l’Anoia i de la Cerdanya.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat