• A- A A+

  Famtrip turisme actiu a la Catalunya Central

  noticia-ccosona-planadevic

  Del 26 al 28 de març un grup de vuit tour operadors estrangers han visitat diferents recursos relacionats amb el turisme actiu de les comarques de la Catalunya Central.  

  Osona Turisme ha participat, juntament amb tècnics de Diputació de Barcelona i de la marca Catalunya Central, amb l’organització d’aquest viatge de familiarització que ha transcorregut per les comarques d’Osona, el Vallès Oriental i Occidental i el Bages. El grup estava format per vuit tour operadors que provenien d’Anglaterra, Alemanya, Suïssa, Holanda, Espanya i Israel.

  El grup va arribar el dilluns dia 26 i es van allotjar a l’hotel Seminari de Vic. L’endemà van poder gaudir d’un vol en globus amb la col·laboració de Baló Tour, que al ser en dimarts va permetre veure el mercat setmanal de la Plaça Major de Vic des de l’aire, i després van dinar al restaurant de Puig l’Agulla on van degustar productes típics de la zona. A la tarda van fer una visita pel centre històric de Vic i a continuació van desplaçar-se al Pla de la Calma per fer una ruta en segway i bicicleta.

  El dimecres al matí es va fer una jornada tècnica on es van presentar diferents productes de turisme actiu del territori, entre ells la ruta GR 151 Camins del Bisbe i Abat Oliba, i es va realitzar un workshop amb tour operadors i agències de viatge d’aquestes comarques. A la tarda es va realitzar un trekking pel Parc natural de Sant Llorenç i el dijous van visitar Montserrat. Els tour operadors participants es van mostrar molt interessats en tots els recursos i productes turístics i en els contactes fets.

  L’objectiu d’aquestes accions és treballar conjuntament per donar a conèixer el territori a intermediaris que estiguin interessats en crear producte oferint recursos i serveis d’aquestes comarques.

  Més informació:Sandra FumañaConsell Comarcal d’Osona – Osona TurismeTel. 938 851 715 - sfumanya@osonaturisme.cat

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat