• A- A A+

  Presentació Pla de Màrqueting de la província de Barcelona

  noticia-ccosona-01

  El proper dimarts dia 13 de març a les 17.30h a la Sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona (Edifici El Sucre, c/ Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 4a planta de Vic) es portarà a terme la presentació del Pla de Màrqueting de la província de Barcelona.  

  Durant els darrers mesos, l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació de Barcelona, a través de la  Gerència de Serveis de Turisme i la Direcció de Comunicació de la Corporació, han portat a terme el Pla de Màrqueting Turístic de la Província de Barcelona.

  El Pla de Màrqueting Turístic permetrà un nou impuls de promoció de tota l’oferta turística de la província de Barcelona, als diferents mercats emissors en base a les marques turístiques,  perseguint  un increment notable del  nombre de visitants i pernoctacions.

  Per dur a terme els treballs d’aquest Pla de Màrqueting, es va contractar els serveis de Chías Marketing, consultora amb una amplia experiència a nivell nacional i internacional en l’àmbit turístic.

  Després de la recerca  d’informació, interacció amb els principals agents turístics, elaboració de continguts i conclusions, finalment el Pla de Màrqueting ha arribat a la seva fi. Ara arriba el moment de la seva presentació i desplegament progressiu.  En aquest sentit, es presentaran els treballs elaborats per al Pla de Màrqueting Turístic, especialment relacionats amb la comarca d’Osona.

  L’exposició d’aquest treball anirà a càrrec de la Sra. M. Àngels Serra de la Consultoria Chías Marketing i l'acompanyaran el Sr. Joan Roca President del Consell Comarcal d’Osona, el Sr. Ramon Riera Diputat delegat de Desenvolupament Econòmic i Turisme, el Sr. Sergi Vilamala President d’Osona Turisme, el Sr. Alejo Trullas Coordinador de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació i el Sr. Francesc Vila Gerent dels Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona. 

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat