A- A A+
 • Projecte Productes de la Terra - visites als llocs del procés de producció

  noticia-ccosona-01

  En el marc del projecte Productes de la Terra, el Consell Comarcal a través de l’àrea de Promoció econòmica i d’Osona Turisme, i amb el suport de Diputació de Barcelona, està impulsant les visites turístiques on es mostri el procés de producció dels productes artesans gastronòmics de la comarca.

  En data 21 de març es van lliurar els informes finals de l’assessorament realitzat a set empreses agroalimentàries de la Xarxa de Productes de la Terra d’Osona seleccionades durant l’any 2011: Erre de Vic 1952, La Font de Lluçà, Companyia Cervesera del Montseny de Seva, Fussimanya de Tavèrnoles, Formatges Mas Garet de Tona, La Castanya de Viladrau i Embotits Collfred de Vidrà.

  L’objectiu d’aquesta acció és poder incloure dins l’oferta turística de la comarca visites a empreses agroalimentàries amb les condicions necessàries. Per tal de portar-ho a terme i assegurar una visita de qualitat, l’any passat es va oferir a totes aquelles empreses interessades un assessorament personalitzat. 

  L’acte va estar presidit per la consellera delegada de Promoció Econòmica, Mila Martínez  i va comptar amb la presència del consultor encarregat dels estudis realitzats a les empreses, Josep Maria Pey, així com també amb representants de la Diputació de Barcelona de les Àrees de Desenvolupament econòmic i Turisme.

  La consellera va destacar l’interès que hi ha des del Consell Comarcal en fomentar el turisme gastronòmic a la comarca i el caràcter pioner d’aquesta iniciativa a nivell de la província de Barcelona i va animar a les empreses presents a crear un clúster d’empreses o grup de treball per tal de crear producte, sinèrgies i mancomunar despeses.

  En Josep Maria Pey va ressaltar l’alt potencial que tenen el productes agroalimentaris de la comarca i el seu interès des del vessant turístic.

  La Núria Vilacís, de Erre de Vic 1952 va explicar els motius de la seva participació al projecte i va destacar la importància de poder mostrar el procés productiu dels seus productes com a eina de màrqueting directe.

  Per aquest 2012 es vol continuar  treballant en aquesta línia i properament s’obrirà una convocatòria a les empreses de la Xarxa de Productes de la Terra d’Osona per tal  de que puguin sol·licitar participar en el projecte.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat