• A- A A+

  Jornada “La gestió dels rumors vinculats a la immigració”

  noticia-ccosona-01

  La Direcció General per a la Immigració, en col·laboració amb el Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament de Vic, organitza pel divendres 30 de març la Jornada La gestió dels rumors vinculats a la immigració.

  La inauguració comptarà amb la intervenció de la directora dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família a Barcelona la Sra. Carme Canela,  el Sr. Jordi Serra vicepresident segon del Consell Comarcal d’Osona i el Sr. Joan Ballana regidor de Convivència i Seguretat de l’Ajuntament de Vic, i la conferència inaugural anirà a càrrec d'Antoni Tort, director del Departament de Pedagogia de la Facultat d'Educació de la Universitat de Vic i col·laborador del Centre UNESCO de Catalunya (Unescocat).

  Posteriorment la Jornada exposarà diferents bones pràctiques de diferents administracions i entitats per combatre els rumors associats a al immigració. 

  Organitza: Direcció General per a la Immigració en col·laboració amb el Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament de Vic.

  Data i hora: Divendres 30 de març de 2012, de 9.00 a 14.00 horesLloc: Sala de Plens del Consell Comarcal d'Osona (C/Historiador Ramon d'Abadal i de Vinyals, 5. Edifici El Sucre). Vic

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat