• A- A A+

  Ja està activa la web de la Xarxa d’Entitats d’Inserció Sociolaboral d’Osona: XEISO

  noticia-ccosona-01

  Des d’aquest divendres dia 24 de febrer, ja es pot consultar la web de la Xarxa d’Entitats d’Inserció Sociolaboral d’Osona (XEISO).

  La web permet conèixer què és XEISO, les entitats que la composen, les activitats que realitzen, així com consultar documentació, notícies  i informació d’interès sobre la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat i/o en risc d’exclusió social a la comarca d’Osona.

  La web forma part de les accions endegades mitjançant el projecte Osona Inclusiva impulsat per XEISO amb el suport del Consell Comarcal d’Osona i amb el finançament de recursos provinents de la Diputació de Barcelona i del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

  Els objectius del projecte són:

  • Garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés al món laboral: pel manteniment del lloc de treball i per la seva promoció professional i prestar els suports necessaris per a una bona orientació professional; per a la recerca del lloc de treball més idoni i adequat a les seves preferències, expectatives i competències.
  • Incentivar la contractació de col·lectius desafavorits
  • Estimular els programes de suport a la formació
  • Promocionar i consolidar el treball en xarxa d’empreses inclusives i de les entitats socials.
  • Promoure una actitud decidida a les empreses, a les administracions, a les organitzacions sindicals i empresarials, que permeti la màxima incorporació dels nostres col·lectius al món laboral en el si d’empreses inclusives, garantint el compliment dels seus drets, el desenvolupament de les seves potencialitats i l’equiparació d’oportunitats pel seu desenvolupament laboral i social.
  • Sensibilitzar els empresaris de la comarca per a que assumeixin amb responsabilitat social empresarial la inclusió laboral de persones amb discapacitat i amb risc d’exclusió social.
  • Augmentar el cens d’empreses inclusives de la comarca d’Osona

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat