A- A A+
 • Acte d’obertura del curs de socorrisme aquàtic 2012

  noticia-ccosona-01

  Aquest divendres dia 17 de febrer, a les 19 h, a les piscines de Manlleu es va fer l’acte d’obertura del curs de socorrisme aquàtic 2012 amb l’assistència de la consellera delegada de Serveis a les persones, Elisabet Ferreres, el conseller Òscar Pitarch, així com també el professor de formació de la Creu Roja Jordi Serra Pou que han donat la benvinguda als/a les assistents ressaltant la importància de la formació com una bona manera d’afrontar aquesta crisi, sense oblidar que la seva tasca fonamental com a socorristes serà la de vetllar per la seguretat de les persones.

  Enguany han iniciat el curs 29 alumnes de diverses poblacions de la comarca. Aquests programa és una iniciativa molt valorada pels ajuntaments. L’objectiu del curs és formar personal qualificat en matèria de salvament aquàtic per tal d’abastir les piscines municipals d’Osona. Per a molts ajuntaments de la comarca és un problema per la manca de personal titulat en aquesta matèria i els resulta difícil complir amb la legislació vigent que regula el funcionament de les piscines d’ús públic.

  Aquests alumnes participants provenen dels 16 municipis d’osona, Alpens, Balenyà, Calldetenes, Centelles, Manlleu, Gurb, Montesquiu, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Centelles, Sant Vicenç de Torelló, Sant Pere de Torelló, Santa Eugènia de Berga, Torelló i Vic

  Les classes del curs són intensives i acabaran el proper 21 d’abril, un mes abans que comenci la campanya d’estiu. L’alumnat que hagi passat el curs amb èxit passarà a formar part d’una borsa de treball que el Consell Comarcal posarà a disposició dels ajuntaments d’Osona per tal que pugin contactar-los. L’índex d’inserció laboral de joves titulats cada any és superior al 70 % ja que es tracta d’una demanda real dels ajuntaments.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat