• A- A A+

  Al Consell Comarcal d’Osona es presenta el curs “Gestió de conflictes als equipaments públics municipals”

  noticia-ccosona-01

  En data 13 de febrer ha tingut lloc a la Sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona la presentació del Curs “Gestió dels conflictes als equipaments públics municipals”, organitzat pel Servei de Polítiques de Diversitat i Ciutadania de la Gerència de Serveis d’Igualtat i Ciutadania de l’Àrea de Serveis Personals de Diputació de Barcelona i l’Àrea d’Acollida i Integració del Consell Comarcal d’Osona.

  El curs va adreçat al personal que treballa en equipaments públics de la comarca d’Osona i compta amb dues sessions conduïdes per l’antropòleg Rafael Crespo sobre competències interculturals i cinc sessions més conduïdes per la consultora en mediació Maria Munné sobre gestió del conflicte.

  Aquest curs respon a una demanda de les biblioteques de la comarca de disposar de més eines per poder resoldre els petits conflictes que es van trobant en el seu dia a dia. De fet, els equipaments públics municipals s’han configurat com espais de sensibilització i promoció de la convivència als municipis i, per tant, el coneixement per part dels empleats municipals de tècniques de mediació i de resolució de conflictes és quelcom necessari per a crear un clima que afavoreixi el diàleg entre les persones i potenciï la comunicació entre administració local i ciutadania.

  El curs, però, només és la primera fase d’un projecte més ambiciós que pretén ser més transversal i implicar tots els agents que treballen en pro de la convivència a la comarca d’Osona per acabar definint un protocol de gestió del conflicte en equipaments públics municipals.

  Al curs hi ha 17 professionals inscrits que provenen de les diferents biblioteques d’Osona.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat