• A- A A+

  El president del Consell Comarcal d’Osona és l'abanderat als Tonis de Vic

  noticia-ccosona-01

  Joan Roca, president del Consell Comarcal d’Osona ha estat l’abanderat de la Festa dels Tonis que es va celebrar ahir diumenge, 12 de febrer, a la ciutat de Vic.

  La Festa dels Tonis de Vic pretén representar, a més de la ciutat de Vic, els pobles més propers a la ciutat que no disposen de festa pròpia, motiu pel qual des de l’organització es va demanar al president la seva participació, en la seva doble vessant, president comarcal i alcalde de Gurb.

  El passant va efectuar la sortida al voltant de les 12 del migdia des de la zona del Sucre, lloc on prèviament els participants havien gaudit d’un bon esmorzar per tal de combatre les baixes temperatures. La comitiva incloïa carruatges, cavalls i ponis i, després d’un recorregut pels carrers de Vic, passar per davant de l’Església del Carme per rebre la tradicional benedicció dels animals, van arribar a la plaça Major on els va rebre la tinent d’alcalde de l’Ajuntament Anna Erra que juntament amb Joan Roca van efectuar el lliurament de records als participants.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat