• A- A A+

  El president del Consell Comarcal d’Osona visita les instal·lacions de biomassa de la Serradora Boix

  noticia-ccosona-01

  Joan Roca va acompanyar, el dimarts 7 de febrer, el diputat delegat d’Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Joan Puigdollers, i els diputats adjunts de la mateixa àrea Andreu Carreras i Mercè Rius, així com el coordinador del servei, en la visita a les instal·lacions de biomassa que la Serradora Boix té a Prats de Lluçanès i Puig-reig.

  La Serradora Boix és una empresa que aposta per la sostenibilitat del medi amb un clar compromís en la gestió i millora dels boscos catalans, de manera que garanteix als seus clients que la fusta utilitzada en l’elaboració dels seus productes procedeix de boscos gestionats de forma legal i sostenible.

  Els presidents del Consells Comarcals d’Osona i del Berguedà així com alcaldes de la zona van acompanyar els tres diputats de la Diputació de Barcelona en la seva visita a les instal·lacions de l’empresa esmentada. Per problemes d’agenda sorgits a darrera hora, només es va poder visitar la seu que l’empresa té a Puig-reig, deixant per una altra ocasió la visita a Prats de Lluçanès.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat