A- A A+
 • Nova sessió del Plenari del Consell Econòmic i Social de la Comarca d’Osona

  noticia-ccosona-01

  Dimecres 18 de gener va tenir lloc la cinquena sessió ordinària del Plenari del Consell Econòmic i Social de la Comarca d’Osona (CESCO), la primera d’aquesta nova legislatura en què es van nomenar els nous membres del Plenari i de la Comissió Executiva del CESCO, i es va determinar el règim de sessions.

  Seguidament, es va presentar un informe de l’Observatori per al Desenvolupament Local d’Osona amb les dades més recents de la situació de l’ocupació i la contractació laboral a la comarca.

  Durant la sessió es van aprovar dues iniciatives: una proposta per impulsar un centre formatiu de referència de la indústria alimentària a la comarca d’Osona, enviar a les entitats locals i ajuntaments de la comarca el redactat de la inclusió de les clàusules socials a la contractació pública que es va tractar en una jornada realitzada al mes de desembre en el marc del projecte Osona Inclusiva del Xeiso.

  Els agents socials i econòmics presents a la sessió van realitzar diferents propostes adreçades a millorar la situació econòmica a Osona que s’aniran treballant i concretant a les diferents comissions executives i sessions de treball que es faran al llarg de l’any.

  La propera sessió del CESCO, serà de la Comissió Executiva,  el proper 15 de febrer.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat