A- A A+
 • Jornades d'orientació laboral per a joves a Calldetenes

  noticia-ccosona-01

  Els propers 24 de gener i 7 de febrer tindran lloc al Punt Jove de Calldetenes dues sessions d’orientació laboral destinades al jovent del municipi. Les jornades tindran una durada d’una hora i mitja i volen servir per ajudar a conèixer i aprendre a utilitzar adequadament els diversos canals de recerca de feina. També es pretén informar i fer reflexionar sobre els comportaments i les aptituds que han de tenir en el moment d’iniciar el procés de recerca de feina.

  Les sessions estan obertes a nois i noies entre 16 i 35 anys i les conduirà una mediadora sociolaboral de l'Oficina Jove d'Osona, qui treballarà en grups reduïts per tal de trobar opcions de recerca de feina òptimes per a cada cas. Per més informació i inscripcions podeu dirigir-vos a al Punt Jove de Calldetenes, plaça Armand Quintana s/n, telèfon 938816213 i adreça electrònica puntcall@gmail.com.

  L’Oficina Jove d’Osona és un servei de la Direcció General de Joventut que, en col•laboració amb l’Ajuntament de Vic i el Consell Comarcal d’Osona,  neix amb la voluntat de facilitar l’accés dels joves i les joves al món del treball, de la salut i de l’habitatge.Ens podeu trobar al carrer Morgades, núm.15 de Vic, telèfon 938891767 http://www.oficinajove.cat/osona.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat