A- A A+
 • Jornada sobre Clàusules socials en la contractació pública

  noticia-ccosona-plens-01

  En data 15 de desembre es va dur a terme a la Sala de Plens del Consell Comarcal una jornada sobre les Clàusules socials en la contractació pública adreçada a personal tècnic i de gestió de serveis de contractació d’ajuntaments i d’entitats, secretaris dels ens locals, serveis de promoció econòmica i d’atenció a les persones, i d’altres òrgans relacionats amb la contractació administrativa que vulguin conèixer i aplicar polítiques de responsabilitat social en l’entorn i marc laboral.

  L’acte, amb una assistència d’unes 20 persones, va estar presentat per la consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, Milagros Martínez, i per Mar Espadaler, coordinadora comarcal de Creu Roja, en representació de Xeiso (Xarxa d’Entitats d’Inserció Sociolaboral d’Osona).

  La jornada la va conduir Vicenç Estanyol, advocat que exerceix en l’administració pública local. Durant la primera part de la sessió, de caire més teòric, es va fer una anàlisi sobre la Llei 30/2007 de contractes del Sector Públic que afecten l’aplicació de la clàusula social. Posteriorment es van tractar les eines, els instruments i els mètodes de la clàusula social i finalment es van recrear casos pràctics de processos de contractació amb clàusula als contractes d’obres, subministraments i serveis i es van realitzar conclusions i recomanacions a l’entorn de la clàusula social.

  La jornada forma part de les accions endegades per XEISO a través del projecte Osona Inclusiva que compta amb el suport del Consell Comarcal d’Osona i amb el finançament de recursos provinents de la Diputació de Barcelona i de la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball de la Generalitat de Catalunya.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat