A- A A+
 • Finalització del taller per a cuidadores no professionals organitzat pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones d’Osona

  noticia-ccosona-01

  El passat 16 de desembre va finalitzar el taller per a dones cuidadores no professionals dels municipis d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, realitzat a Aiguafreda al local de l’antiga Creu Roja. Aquests cursos són organitzats pel SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones d’Osona).

  El curs va tenir una durada de 8 hores en 4 sessions, amb una participació de 10-12 dones i una valoració molt positiva en tots els aspectes.

  Dels temes tractats a les sessions se’n poden destacar: el rol de la dona com a cuidadora, reflexions i perspectiva de gènere, la dependència, activitats de la vida diària, ajudes tècniques i adaptacions a la llar, prevenció d’estrès i sobrecàrrega emocional, l’experiència de cuidar, serveis i recursos socials, servei d’atenció domiciliària, drets i legislació, ... entre d’altres.

  Des del SIAD Osona es vol agrair la col·laboració de la Mancomunitat la Plana i la de tots els professionals que han fet possible la formació.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat