A- A A+
 • XI Trobada de delegats i delegades d’Osona

  noticia-ccosona-01

  Avui aquest matí el conseller responsable de Joventut, Jordi Casals i el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vic, F. Xavier Ferrés, han assistit a l’acte d’obertura de la XI Trobada de delegats i delegades d’Osona que s’ha fet al Teatre dels Trinitaris de Vic.

  Els representants polítics han animat els joves i les joves participants en el sentit que la tasca de delegat i delegada de curs és el primer estadi d’aprenentatge del voluntariat social. Per part del conseller Jordi Casals ha dit que "els delegats són un exemple de la implicació dels joves en el servei comú" i els ha convidat a continuar aquesta implicació i trencar amb el tòpic que el jovent són apàtics socialment".

  La participació activa del jovent en el món estudiantil i juvenil, la formació integral i l’educació en valors, així com també fer-lo partícip en les polítiques de joventut són els objectius que es proposen assolir en el projecte que enguany arriba a la XI edició i compta amb la participació de 20 centres educatius i llur professorat, procedents de 11 municipis d’Osona que sumen més d’un centenar de participants.

  Aquest projecte és fruït d’un treball comunitari i intermunicipal, liderat per una Comissió tècnica de dinamitzadors i informadors juvenils dels municipis de Tona, Balenyà, Gurb, Roda de Ter, Les Masies de Voltregà, Prats de Lluçanès i Vic.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat