A- A A+
 • El Consell Comarcal impulsa la formació i el treball en xarxa amb les Ong’s d’Osona

  noticia-ccosona-plens-03

  El dimecres 9 de novembre va tenir lloc a la Sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona l’Acte de presentació del projecte Creant Vincles. Taller de planificació, gestió i finançament de projectes de codesenvolupament a càrrec de la consellera delegada de l’Àrea de Cooperació Milagros Martinez, d’Imma Martín de la ONG Servei Solidari i de Jesimna Alsina de la ONG Abaraka Bake.

  L’objectiu d’aquest projecte és oferir a les ONG’s de la comarca un espai de formació i d’intercanvi per als seus projectes de codesenvolupament, que impartirà l’entitat Servei Solidari gràcies a un ajut de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

  Durant l’acte la consellera va dir que l’Àrea de Cooperació del Consell ha ajudat a impulsar aquest projecte perquè totes les entitats de la comarca hi poguessin accedir, i perquè en moments de recessió econòmica com l’actual és un bon moment per replantejar projectes i apostar per la formació i la qualitat. La consellera també va agrair a l’entitat Abaraka Bake, única destinatària del projecte en primer terme, que oferís el projecte a la resta d’entitats de la comarca i demanés ajuda al Consell per fer-ho.

  El Taller de planificació, gestió i finançament de projectes de codesenvolupament es farà els dies 19 i 26 de novembre i 3 i 17 de desembre de 10 a 14 hores a l’Aula de Cultura de Sant Julià de Vilatorta.

  Per tal d’inscriure’s s’ha d’enviar un correu amb les dades dels interessats aabarakabake@gmail.com. Per més informació us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Cooperació del Consell Comarcal.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat