A- A A+
 • Jornada de Protecció Civil per a responsables polítics

  noticia-ccosona-01

  El passat 27 d’octubre va tenir lloc a la Sala Coll Bardolet de l’Edifici El Sucre, una jornada de Protecció Civil per a responsables polítics de l’àmbit local.

  La jornada va ser presentada pel president del Consell Comarcal, Joan Roca Tió, i pel subdirector territorial d’Interior a la Catalunya Central, Josep Rafart Cortés. La primera part, orientada a la Protecció civil i a la planificació, va ser presentada per la responsable de Protecció Civil a la Catalunya Central, Agnès Centellas Capsada. La segona part, orientada a l’operativitat de la protecció civil, va estar presidida per Rosa Mata Francès, cap del Servei de Logística i Operativa Territorial, Montserrat Roman Casamartina, responsable d’operacions i per Marc Homedes Moradell, responsable de premsa i comunicació.

  El director general de Protecció Civil, Manel Pardo Sabartés va cloure la sessió.

  Al final de la jornada, a la qual van assistir una trentena de persones, entre alcaldes, regidors i tècnics municipals, es van poder visitar les instal·lacions de la Unitat Mòbil Operativa de Protecció Civil, instal·lada al davant del Sucre.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat