A- A A+
 • Sessió informativa sobre el desplegament del Decret 82/2010

  noticia-ccosona-plens-01

  En data 24 d’octubre es va fer a la Sala de Plens del Consell Comarcal d’Osona la sessió informativa sobre el desplegament del DECRET 82/2010, de 29 de juny, pel qual s’aprova el catàleg d’activitats i centres obligats a adoptar mesures d’autoprotecció i es fixa el contingut d’aquestes mesures i la plataforma digital HERMES.

  La sessió va ser presentada pel vicepresident 1r i responsable de l’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal, Manel Romans Sànchez, i pel subdirector territorial d’Interior a la Catalunya Central, Josep Rafart Cortés. La sessió va ser presidida per la responsable de Protecció Civil a la Catalunya Central, Agnès Centellas Capsada.

  Amb l’assistència d’una cinquantena de persones, la sessió estava especialment adreçada a activitats i centres de titularitat privada afectats pel Decret 82/2010 i professionals interessats en l’elaboració i/o tramitació dels PAU, amb l’objectiu de donar a conèixer el desplegament d’aquest Decret i la plataforma HERMES de tramitació i implantació dels Plans d’Autoprotecció (PAU).

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat