A- A A+
 • El Consell Comarcal acull la 16a edició dels Col·loquis de Vic

  noticia-ccosona-01

  Joan Roca, president del Consell Comarcal d’Osona i Ignasi Roviró, coordinador d’aquests debats, van fer la presentació de la 16a. edició dels Col·loquis de Vic que tindrà lloc a la Sala de Plens del Consell els propers dies 6 i 7 d’octubre.

  Aquestes trobades i debat entre professionals es produeixen amb caràcter anual i reuneixen professionals de les humanitats i els millors especialistes universitaris del moment per tal d’aprofundir en un tema comú.

  Enguany el tema és La imatge i, com de costum, aquest tema s’enfoca des de dos àmbits diferents:           

  1.- Imatge i filosofia.

  2.- Imatge, ciència i art.

  Totes les comunicacions i ponències que es presenten en el marc d’aquestes trobades es recullen en un llibre que es presenta cada any el primer dia de debat.

  El dijous 6 d’octubre i dins del 1r àmbit, “Imatge i filosofia”, s’hi presentarà una ponència del Dr. Romà de la Calle, catedràtic de la Universitat de València. L’endemà, i en l’àmbit de “Imatge, ciència i art”, un dels ponents destacats és el Dr. Giuseppe Di Giacomo, catedràtic de la Universitat La Sapienza de Roma. La llicó de cloenda anirà a càrrec del Dr. Xavier Antich de la Universitat de Girona.

  La cloenda de les jornades l’efectuarà Joan Roca, president de l’ens comarcal.

  Les entitats organitzadores dels Col·loquis són l’Ajuntament de Vic, el Consell Comarcal d’Osona, la Societat Catalana de Filosofia, la Societat de Filosofia del País Valencià, l’Associació Filosòfica de les Illes Balears, l’Institut de Dret i Tecnologia (UAB) i la Universitat de Vic.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat