A- A A+
 • Nova legislatura al Consell Comarcal d’Osona amb Joan Roca de president

  20110707ciu-erc-i-psc-pacten-per-governar-el-consell-comarcal-els-propers-4-anys

  Joan Roca Tió ha estat proclamat nou president del Consell Comarcal d’Osona. D’aquesta manera s’inicia la setena legislatura al Consell Comarcal.

  El Consell d’Osona el formen 33 consellers: 13 per la Federació Convergència i Unió, 8 per la Coalició Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal, 5 per la Coalició Progrés Municipal, 3 per l’Associació d’Agrupacions d’Electors (Independents d’Osona), 2 per la Plataforma per Catalunya, 1 per la Coalició Iniciativa per Catalunya Verds i 1 per la Candidatura d’Unitat Popular. En una Sala de Plens completament plena, Joan Roca, candidat per CiU, ha tingut 28 vots afirmatius i 3 en blanc. Dos consellers electes no han assistit al Ple.

  La sessió de constitució de la 7a. legislatura ha començat amb la creació de la Mesa d’edat que ha recaigut en Josep M. Masramon com a conseller de més edat i en Pere Medina Serrahima, com a conseller de menor edat.

  Tot seguit s’ha procedit a cridar un per un els consellers els quals han promès o jurat el càrrec. Posteriorment s’ha passat a la proclamació de candidats i a l’elecció del nou president.

  L’acte ha finalitzat amb els discursos de tots els grups polítics representats al Consell, seguint l’ordre de menor a major representació. L’últim discurs ha anat a càrrec del nou president que ha manifestat la voluntat que el Consell segueixi sent un òrgan prestador de serveis i ha estès la mà a tots els grups comarcals a treballar pel bé de la comarca.

  El proper dimecres 27 de juliol es farà el Ple d'organització en què quedarà configurat el nou cartipàs comarcal.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat