A- A A+
 • El fons dels fotògrafs vigatans Àngel Parareda i Assumpta Gudayol – Foto Cine Parareda – ingressa a l’Arxiu Comarcal d’Osona

  noticia-ccosona-01

  El dimarts dia 19 de juliol de 2011, a la seu del Consell Comarcal d’Osona, ha tingut lloc la signatura del document de dipòsit del fons fotogràfic propietat dels senyors Àngel Parareda i Assumpta Gudayol, Foto Cine Parareda.

  L’acte ha consistit en la signatura del contracte de dipòsit d’ingrés a l’Arxiu Comarcal d’Osona (ACOS) entre el president del Consell Comarcal, l’Il.lm. Sr. Miquel Arisa, en nom i representació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i el senyor Ricard Giramé Parareda, en representació de la coautora i propietària del fons fotogràfic, la senyora Assumpta Gudayol, del dipòsit que porta per nom “Fons Àngel Parareda i Assumpta Gudayol – Foto Cine Parareda”.

  El fons consta de 4145 reportatges fotogràfics sobre negatius de plàstic realitzats entre 1960 i 1996. Cadascuna de les imatges captades per aquesta parella de fotògrafs radiografien la vida social, econòmica, urbana i les activitats esportives de Vic i comarca en un període de temps que aviat es considerarà històric.

  Amb aquesta documentació l’Arxiu Comarcal d’Osona incrementa els fons històrics d’imatges, els quals són testimoni directe de la vida social de la nostra comarca.

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat