A- A A+
 • Finalitza la 2a edició del programa Lletres per Tothom del Consell d’Osona al municipi de Calldetenes

  20181217 134537 1

  El 17 de desembre de 2018 va acabar la 2a edició del programa Lletres per Tothom a Calldetenes, un programa d’abast català que té per màxim objectiu promoure l’alfabetització de persones adultes d’origen estranger, impulsat pel Servei d’Acollida i Integració del Consell Comarcal d’Osona i concedit per la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

  El Servei d’Acollida i Integració ha portat a terme aquestes dues edicions del programa amb l’Associació educativa i cultural Ordit al municipi de Calldetenes, amb un total de 120 hores cada edició que ha permès millorar el nivell d’alfabetització dels alumnes.

  En les dues edicions s’han fet accions comunitàries complementàries com conèixer l’entorn més proper, participar en les festivitats més importants de Catalunya a través de la creació de pòsters, interactuar amb altres recursos del municipi com l’escola de primària, etc.

  En total hi han participat 18 persones de Marroc, Senegal, Romania i Catalunya dels municipis de Calldetenes i de Sant Julià de Vilatorta.

  En l’acte de cloenda hi va participar l’alcalde del municipi, Marc Verdaguer i el vicepresident primer i responsable de l’Àrea d’Atenció a les persones del Consell Comarcal d’Osona, Joan Carles Rodríguez, que van lliurar els certificats a les alumnes.

  El programa Lletres per a tothom és un recurs formatiu per municipis que no compten amb Escola d’Adults i està dissenyat específicament per persones immigrades residents a Catalunya que manifesten dificultats d’expressió escrita i comprensió lectora.

  El Servei d’Acollida i Integració també impulsa el programa Lletres per Tothom a Roda de Ter, Sant Bartomeu del Grau i Sant Pere de Torelló.

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat