A- A A+
 • Procediment de selecció per a la contractació en pràctiques de quatre persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya 2018

  consell subvencions 2

  Ens plau comunicar-vos que s’ha obert un procés de selecció de quatre persones joves beneficiàries del programa de garantia juvenil. El contracte a subscriure amb les persones seleccionades serà en la modalitat de contracte en pràctiques i la jornada s’adequarà a l’horari de l’àrea on presti servei o el que estableixi el Consell Comarcal d’acord amb les necessitats del servei.

   

  Les persones seleccionades duran a terme les següents funcions:

  1. Tècnic/a de medi ambient: Tècnic/a nivell A1 amb titulació ciències ambientals o enginyeries tècniques anàlogues, amb tasques relacionades amb l’Agència Local de l’Energia d’Osona i el Servei d’aigua potable.

  2. Tècnic/a protecció civil: Tècnic/a nivell A1 amb titulació de ciències ambientals o enginyeries tècniques analògues, amb coneixements mitjans de GIS (Sistema d’Informació Geogràfica) amb tasques de suport en redacció dels DUPROCIM’s i plànol d’eliminació d’urbanitzacions, nuclis urbans i edificacions aïllades.
  3. Tècnic/a de grau mig: Tècnic/a nivell A2 amb titulació de grau o diplomatura amb tasques de suport al programa càpsula dins l’Oficina Jove d’Osona, així com suport a les àrees de Turisme, Cultura i Esports.

  4. Vetllador/a: nivell C1, amb formació CFGS educació infantil o en integració sociocultural, realitzant funcions en els menjadores escolars que gestiona l’àrea d’ensenyament del Consell Comarcal, suport al programa Enxaneta i avaluació de proves de competències bàsiques de la UVic.

  Per tots els interessats/des cal fer la inscripció al SOC i podeu consultar els requisits i les bases en el següent link: Bases_Garantia_Juvenil.pdf

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat