A- A A+
 • L’Educació, tema dels Col·loquis de 2018

  IMG 20181005 142448

  Enguany s’ha celebrat la 23a edició dels Col·loquis de Vic (CdV), trobada i debat entre professionals de les humanitats i els millors especialistes universitaris del moment per tal d’aprofundir un tema comú.

  El seu objectiu principal és debatre les aportacions de cada un dels especialistes. Els CdV tenen una periodicitat anual, desenvolupant-se en cada sessió el tema monogràfic que el comitè organitzador determina. Aquest any ha estat dedicat a “L’educació”, entès des de dos àmbits diferents:

  1-    L’educació, la filosofia i la ciència

  2-    L’educació i les arts

  El Consell Comarcal d’Osona va acollir els debats, totes les sessions es van celebrar a la Sala de Plens i van començar el dijous, 4 d’octubre, amb la ponència de Conrad Vilanou (UB): Europa, província pedagògica. Divendres al matí, els Col·loquis van comptar amb la presència de Joan Soler (UVic-UCC) que va dur a terme una ponència sobre els Diàlegs amb la pedagogia contemporània: preguntes, reptes i respostes.

  El Consell Comarcal d’Osona és entitat organitzadora dels Col·loquis juntament amb l’Ajuntament de Vic, la Societat Catalana de Filosofia, la Societat de Filosofia del País Valencià, l’Associació Filosòfica de les Illes Balears, la Sapienza, la Università di Roma, l’Institut de Dret i Tecnologia (UAB) i la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya.

  El Patronat d’Estudis Osonencs, la Facultat de Filosofia de la UB, la Facultat de Filosofia de la URL i el Col·legi Sant Miquel dels Sants són entitats col·laboradores.

  L’acte de cloenda dels CdV va ser el passat divendres amb la intervenció del conseller adjunt de Cultura, Txevi Rovira.

  Rovira va parlar de la vinculació entre la política i l’educació, de nous models d’ensenyament i va acabar dient que “l’educació ha de generar dubtes i no certeses”.

  A la fotografia, un moment de la cloenda.

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat