A- A A+
 • Convocatòria per a sol·licitar subvenció per activitats culturals 2018

  consell subvencions 2

  Ens plau comunicar-vos que en el DOGC núm. 7718, de data 3 d’octubre de 2018, s'ha publicat la convocatòria per a sol·licitar subvenció per activitats culturals que es duguin a terme l’any 2018 per ajuntaments d'Osona i/o entitats sense finalitat de lucre, amb domicili a la comarca.

  Les bases per les quals es regeix aquesta convocatòria es van publicar al BOP de Barcelona, de 21 de setembre de 2018 i en el BOP de Girona, de 25 de setembre de 2018.

  En aquest sentit, us recordem que l’activitat objecte de la subvenció ha de complir un d’aquests requisits:

  1.- L’activitat cultural per la qual es demana subvenció s’ha de realitzar, com a mínim, en dos municipis de la comarca. Si no s’hi realitza físicament, hi ha d’intervenir d’alguna manera un altre municipi a través de l’ajuntament o d’alguna entitat. A més ha de tenir, en aquest segon cas, una clara vocació comarcal o supracomarcal.

  2..- Ha de disposar del suport formal d’un altre municipi.

  3.- L’activitat ha de tenir vocació comarcal (ha d’aparèixer el nom d’Osona en el seu títol) o supramunicipal (hi apareix el nom de l’àmbit territorial de referència)

  En qualsevol cas, quedaran excloses de la convocatòria les fires i mercats.

  A la pàgina web: www.ccosona.cat podeu consultar les bases reguladores i també hi trobareu el model de sol·licitud i la fitxa del projecte d'activitat que cal presentar. L'enllaç és el següent:

  https://www.ccosona.cat/index.php/subvencions-per-a-activitats-culturals-d-entitats-2014

  El termini per a presentar sol·licituds, finalitzarà el dia 5 de novembre de 2018.

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat