A- A A+
  • Lactoturisme, una oportunitat

    Dahqo9qWAAARBl8

    El proper 11 de maig de 2018 a la Sala Coll Bardolet, edifici de El Sucre, tindrà lloc la Jornada tècnica “Lactoturisme, una oportunitat”.  

    La gastronomia ha esdevingut un actor important per diversificar l’oferta turística i estimular el desenvolupament local. Concretament el Lactoturisme reuneix totes aquelles experiències destinades al turista gastronòmic entorn a la llet i el formatge, i permet divulgar la cultura del formatge i el territori.

    La jornada organitzada per diverses entitats amb la col·laboració del Consell Comarcal d’Osona, iniciarà a les 15.30 i tindrà una durada d’unes 3 hores i mitja presentant el programa següent:

    15.30h Inscripcions i lliurament de la documentació

    16.00h Benvinguda a la jornada

    16.10h Presentació del projecte Benvinguts a Pagès

    16.25h Lactoturisme, de què parlem?

    17.30h Pausa – cafè

    17.45h Lactoturisme: sostenibilitat, experiències i bons aliments

    18.45h Taula rodona

    19.00h Fi de la jornada

    És totalment gratuïta i us hi podreu inscriure presencialment a la jornada a partit de les 15.30h.

    Consulteu el programa oficial aquí. 

    On som

    Masoko

    Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

    Edifici el Sucre 08500 Vic

     938 832 212

     938 895 632

    informa@ccosona.cat