A- A A+
 • Campanya "Sóc responsable". Identifica i esterilitza el teu animal

  bo

  Cada any més de 30.000 animals són abandonats a Catalunya, una mitjana de quatre animals cada hora. La causa principal de l’abandonament és la manca de control de la natalitat.

  La majoria dels animals de Catalunya no estan esterilitzats ni identificats. Encara hi ha molta gent que pensa que esterilitzar és perjudicial pels animals o que, si més no, no els aporta cap benefici, i com a resultat es produeixen moltes cadellades no desitjades. Hi ha qui creu que la identificació tampoc és necessària, especialment quan es tracta de gats, però la realitat és que molts animals que arriben als centres d’acollida no són abandonaments sinó pèrdues que es produeixen per accident.

  Per això la Fundació per l'Assesorament i Acció en Defensa dels Animals (FAADA) ha organitzat, un any més, aquesta Campanya d’Identificació i Esterilització a preus promocionals, que es va iniciar el passat 5 de febrer i s'allargarà fins el 5 de maig. 

  Entra al web www.socresponsable.org, inscriu-te i mira quin centre veterinari col·laborador et queda més a prop! 

  Estar informat, identificar i esterilitzar el teu animal de companyia és contribuir al seu benestar i al teu, reduir l’abandonament i facilitar la recuperació dels animals perduts.

  Consulta el cartell en un sol clic:  http://socresponsable.org/docs/Cartel%20CAT_sd.pdf

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat