A- A A+
 • Formació per a tècnics/ques de joventut

  Noticia 7.1

  El passat mes de gener, el Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona va realitzar tres tallers pràctics adreçats a professionals de Joventut.

   

  Les activitats formatives tenien una durada de 4 hores i mitja cadascuna i es podien realitzar de forma aïllada o continuada. Van ser impartides pel reconegut periodista i YouTuber Roc Masseguer, en què va acompanyar als participants en el coneixement de les eines necessàries per millorar la comunicació dels serveis de Joventut cap al públic jove, prioritàriament, a través de les xarxes socials i la missatgeria mòbil.

  Els tallers en qüestió van ser: “Taller pràctic d’edició i realització de vídeos amb pocs recursos des dels serveis de joventut”, “Com treure profit a Instagram des dels serveis de joventut” i “Com treure profit a Snapchat i WhatsApp des dels serveis de joventut”.

  Cal comentar que aquestes formacions s’ofereixen des de l’Àrea d’atenció a les persones de la Diputació de Barcelona i van adreçades a diferents perfils professionals. La valoració general dels tallers ha estat molt positiva per part dels participants.  

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat