A- A A+
 • El Consell Comarcal contracta 35 persones en el marc del programa Treball i Formació

  Noticia 6.1

  El passat 22 de desembre es va iniciar el Programa Treball i Formació a través del qual s’han contractat trenta-cinc persones que estaven en situació d’atur.

  Aquestes contractacions s'han fet en el marc del Programa Treball i Formació, subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, programa que vol fomentar l'ocupabilitat de les persones majors de 45 anys en situació d'atur que han esgotat totes les prestacions i subsidis, persones beneficiàries de la renda mínima d'inserció i dones en situació d’atur. Treball i formació es realitza amb la col·laboració de 33 municipis de la comarca.

  La finalitat del programa és facilitar a les persones participants la realització d'una activitat remunerada malgrat que els béns o serveis fruit de la seva tasca no siguin, si més no inicialment, del tot competitius com a conseqüència de la situació d'inactivitat laboral viscuda i/o per la manca de qualificació. D'altra banda, les persones participants realitzaran accions formatives durant el contracte de treball dins la jornada laboral. Aquestes accions tenen el propòsit de fomentar la formació permanent al llarg de la vida com a mitjà per millorar coneixements, competències i aptituds amb una perspectiva personal, cívica, social o relacionada amb l'ocupació garantint, al mateix temps, el dret a la formació.

  Per tal d'executar els projectes de plans d'ocupació s'han formalitzat vint-i-un contractes d'obra i servei d'una durada de 6 mesos i catorze de 12 mesos a jornada completa. Durant aquest període, es duran a terme projectes comarcals relacionats amb manteniment de camins i zones verdes, neteja viària, serveis a les persones, suport a les escoles, aigua potable, mediació i gestió administrativa.

  El Programa Treball i Formació està finançat per la Generalitat (SOC), Ministerio de Empleo y Seguridad Social i Fons Social Europeu que es fan càrrec dels costos salarials dels participants i del cost de la formació.

   

  Captura1        Captura2        Captura3        Captura4

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat