A- A A+
 • El Consell Comarcal d’Osona organitza el servei de BUSNIT pel Carnaval de Torelló

  Noticia 4.1

  El Servei de Joventut del Consell Comarcal d’Osona i  Torelló Jove de l’Ajuntament de Torelló col·laboren per oferir, un any més, el servei de BUSNIT per la nit del Carnaval de Torelló. 

  El servei ofereix als joves i a les joves, dels municipis d’Osona que ho sol·licitin, un servei de transport que faciliti els desplaçaments nocturns en esdeveniments destacats com el Carnaval de Torelló.

  El busnit, que serà la nit del dissabte 10 al diumenge 11 de febrer a les 4h de la matinada, ofereix el trajecte de tornada de Torelló als municipis d’Osona que hagin realitzat les inscripcions. La parada des d’on sortiran els autobusos s’ubicarà al carrer del Ter, a la zona del Gimnàs Osonawellness (antiga discoteca Danatela). L’autobús surt amb puntualitat. Així, totes les persones que no es trobin a la parada a les 4h de la matinada perdran el servei sol·licitat, eximint de tota responsabilitat al Consell Comarcal d’Osona i als ajuntaments que prenen part en aquest programa.

  L'edat mínima per fer ús del servei és de 16 anys. Els menors de 18 anys cal que presentin en el moment de la inscripció l’autorització familiar, que es pot descarregar a www.osonajove.cat.  El preu del BUSNIT és de 6 euros per persona.

  Les inscripcions comencen el 25 de gener i finalitzen el 8 de febrer. Es poden tramitar des dels punts joves o a través dels ajuntaments de la comarca (des de la Intranet del web dels serveis de joventut www.osonajove.cat). Les places s’atorgaran tenint en compte l’ordre d’inscripció i són limitades.

  El Consell Comarcal d’Osona es reserva el dret de tancar el procés d’inscripció abans del termini fixat, en cas que les places s’exhaureixen.

  D'altra banda, per la mateixa nit del Carnaval de Torelló, també s’ha organitzat la campanya “Per Carnaval, tot s’hi val? Passa-t’ho bé sense passar-te”, amb l'objectiu de donar recomanacions a tots els joves per gaudir d’una nit sense ensurts. La campanya, en què també hi col·laboren les entitats organitzadores del Carnaval, mostra diversos consells relacionats amb temàtiques d’alcohol i drogues o de les pautes de comportament a seguir durant el carnaval. 

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat