A- A A+
 • El Consell Comarcal d'Osona recorda l'1 d'octubre de 2017 amb la lectura del manifest Compromís amb la República Catalana

  IMG 20181001 090648 1

  El Consell Comarcal d’Osona s’adhereix a la campanya Republiquem de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

  Avui dilluns, en el 1r aniversari de l’1 d’octubre de 2017, el Consell Comarcal d’Osona ha posat de manifest una vegada més el seu compromís amb les institucions catalanes.

  A les 9 h del matí, el vicepresident 1r, Joan Carles Rodríguez, i el vicepresident 2n, Manel Romans, han llegit el document Compromís amb la República Catalana, L’acte s’ha dut a terme a l’exterior de l’edifici El Sucre davant els treballadors de l’ens així com d’altres administracions ubicades al mateix edifici.

  Després de la lectura del manifest, les persones reunides han cantat Els Segadors.

  2.- Concentració a la Plaça Major de Vic

  Es recorda que avui mateix, a les 7 de la tarda, hi ha una concentració a la Plaça Major de Vic.

  La concentració es fa amb la voluntat de recuperar l’1 d’octubre i recordar que el 20 de setembre de l’any passat, electes i ciutadania de la comarca es van mobilitzar a favor de les institucions catalanes.

  A la plaça Major, els parlaments aniran a càrrec d’Anna Erra, alcaldessa de la ciutat, Àlex Garrido, president del Consell d’Alcaldes i Alcaldesses i Joan Roca, president del Consell Comarcal d’Osona. Així mateix hi haurà representació de diverses entitats i actuacions musicals.

   

   

   

   

   

   

   

  On som

  Masoko

  Carrer de l'Historiador Ramon d’Abadal i de Vinyals, 5, 3a planta

  Edifici el Sucre 08500 Vic

   938 832 212

   938 895 632

  informa@ccosona.cat

  Actualitat